Ну шо за херня? Ну не *** же ж твою мать!

Ну шо за херня? Сьогодні виступав на фестивалі "Трипільське коло", грають справжні маестро, співають генії, виступають найкращі українські виконавці. 
Не хочеться назад до Києва їхати.
Ну і вирішив нарешті за день щось поїсти. 
А там вже намети розставили із кухнями. Коротше зайшов в крайній. 
Погодували смачно і недорого. А поки їв вирішили ,видно, клієнту зробити приємно і ввімкнули музику (у них там колонка стоїть і якийсь магнітофон чи шо). 
І тут лунає якась галіма московська фуйня із словами "маасква-маасквічі" і "гаспада ахвіцери", "мая масковская падружка","сяду в кабріалєт" і решта блювотиння. 
Блядь. На українському етнофестивалі, під час війни з кацапами....
Тут все життя кладеш на те щоб по крупинках зібрати українське, яке ще залишилося, пишеш пісні, знімаєш фільми і мультики, запрошуєш виконавців світового рівня, не спиш ночами над текстами і шукаєш слово, створюєш найкращий у світі етнофестиваль, а приходить бидло і вмикає тобі "гаспада ахвіцери" голосом старої московської бляді.
Коротше покликав їхнього хазяїна, а він кліпає очицями і не розуміє чого від нього хочуть - музон же грає кльовий. 
У них в Залупинцях це самий писк моди. Для них це норма. Його сусід воює на Сході, а воно крутить "гаспада ахвіцери" і пісяється від того. Нема слів.
Про настрій я вже не кажу.
В результаті скандал, музику таки вимкнули, столи перевертати не довелося.
Та столами тут не обійдешся.Тут мізки перевертати треба.
Адже ця зараза метастазами проникла в саме серце народу. Хер знає як її викорчовувати.
Як можна виховати українських патріотів, коли вони з дитинства слухають про кацапських гаспод, ахвіцерав, владімірскій централ, дивляться фільми і серіали про московських мєнтів, спецназівців і бандитів і радісно підспівують і підгавкують?
Ви ще дивуєтеся що так легко кацапи захопили Донецьк? Я не здивуюся, якщо вони так же легко захоплять і ті Залупинці.
Сука, знати хто за це відповідає - пристрелив би.
Сашко Лірник
Ну шо за херня? Ну не *** же ж твою мать! Ну шо за херня? Ну не *** же ж твою мать! Reviewed by Редактор on 00:58 Rating: 5
На платформі Blogger.