Газ терористам віддаємо безкоштовно, а вугілля в них купуємо

Хочеш безкоштовний газ і світло - оголошуй народну республіку. Саме така думка  прийшла мені в голову коли на наш "геніальний" Прем'єр- міністр Яценюк сказав, що непідконтрольні території Донбасу отримають газ і світло в рахунок майбутніх субсидій
Я хочу висловити позицію уряду, сказав Яценюк: там наші громадяни. Уряд не дасть людям замерзнути, бо це призведе до гуманітарної катастрофи. Це наша територія, з терористами розберемося окремо, – сказав Яценюк. 
- Якщо зараз іти жорстко, то це буде жорстко по відношенню до простих людей. Ми будемо постачати газ та електроенергію. 
Але я заявляю, як тільки відновимо контроль над територіями, то та сума коштів, яка накопичена в уряді для виплат соціальних пільг і субсидій буде зменшена на вартість електроенергії та газу, яку ми зараз поставляємо на територію Донецької та Луганської областей, які тимчасового не контролюються владою. 
умаю що це справедливо».
Просто нема слів....  а можна мені безкоштовний газ і електроенергію за рахунок майбутньої пенсії? Чому громадяни які справно платять за комунальні послуги  повинні  гріти воду в чайниках,  бо Яценюк боїться щоб Захарченко з Мозговим бува не замерзли?
Арсеній, ти  Прем'єр- міністр України чи ДНР? Може давай тоді і в крим будем на дурняк газ, воду і електрику постачати, там теж наші громадяни.
Чому Україна платить за своє ж вугілля терористам, а ми такі щедрі віддаємо і без того дефіцитне  паливо?
Совкові бабусі які продались за мішок моркви самі обрали своє майбутнє і мають нести за це відповідальність. 

Павло Заєць
Газ терористам віддаємо безкоштовно, а вугілля в них купуємо Газ терористам віддаємо безкоштовно, а вугілля в них купуємо Reviewed by Редактор on 02:57 Rating: 5
На платформі Blogger.